ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Zprávy a aktuality Manželé Čapkovi jsou novou svěží tváří českého realitního trhu

Manželé Čapkovi jsou novou svěží tváří českého realitního trhu

Manželé Čapkovi jsou novou svěží tváří českého realitního trhu
17. 7. 2024 / Autor: Štěpánka Šulanová

CAPEK & CO je developerská společnost, kterou vedou manželé Čapkovi. Jejich společná vášeň pro architekturu a udržitelný rozvoj je zřetelná v každém projektu, který realizují. Mezi jejich nejnovější a nejzajímavější projekty patří Hladina a Oáza Karlštejn. Tyto projekty jsou důkazem jejich inovativního přístupu k developmentu a jejich závazku k vysoké kvalitě a šetrnosti k životnímu prostředí.

Společnost CAPEK & CO zastupují Michal a Pavla Čapkovi spolu s Martinem Kurcem. „Jsme tři profíci, kteří mají za sebou roky úspěšné a poctivé práce v managementu, bankovnictví, financích, i v médiích. Píle, odvaha, i touha tvořit smysluplné věci nás před lety posunula od poradenství směrem k akci – ke stavařině a rezidenčnímu developmentu,“ říkají o sobě zástupci společnosti.

Hladina

Hladina je jedním z nejnovějších projektů společnosti CAPEK & CO, který se nachází v malebném prostředí přehrady Slapy. Tento prémiový rezidenční projekt nabízí moderní apartmány v těsné blízkosti přírody, což jej činí ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné útočiště mimo rušné městské prostředí. Budoucí majitelé apartmánů mohou počítat s naprostým luxusem v podobě služeb srovnatelných s 5hvězdičkovým hotelem. Součástí je wellness, restaurace, recepce či zajištění úklidu. Hladina se vyznačuje nejen luxusním provedením a kvalitními materiály, ale také důrazem na ekologii a udržitelnost. Projekt zahrnuje inteligentní domácí technologie, které zvyšují energetickou efektivitu a snižují uhlíkovou stopu obyvatel.

Oáza Karlštejn

Dalším významným projektem je Oáza Karlštejn, která se nachází v blízkosti jednoho z nejznámějších českých hradů. Tento projekt je navržen jako luxusní rezidenční komplex dvanácti nadčasových domů se slunnými jižními zahradami. Projekt nabízí kvalitní bydlení a vysoký komfort, zároveň však umožňuje snadný přístup k přírodním krásám a historickým památkám v okolí.

Filozofie a vize

Manželé Čapkovi věří, že kvalitní bydlení by mělo být nejen esteticky působivé, ale také funkční a udržitelné. Jejich projekty často integrují prvky zelené architektury, jako jsou zelené střechy, dešťové zahrady a solární panely. Tím se snaží minimalizovat dopad svých staveb na životní prostředí a podpořit zdravý životní styl svých klientů.

„Ve všech fázích projektu spolupracujeme s výjimečnými architekty a spolehlivými dodavateli. Ať už jde o projektanty, stavaře či investiční partnery. Ctíme přátelské vztahy a dohody, i ty nepsané. Naší vizí je stavět nadčasové kvalitní domy s puncem originality a unikátnosti, které dokonale sednou do daného prostředí,“ říká Michal Čapek.

Společnost CAPEK & CO vedená manželi Čapkovými se stala synonymem pro inovativní a udržitelné developerské projekty v České republice. Jejich přístup kombinuje moderní technologie s respektem k přírodě a historii, což z jejich projektů činí atraktivní volbu pro náročné klienty. Projekty jako Hladina a Oáza Karlštejn ukazují, že i v realitním developmentu je možné vytvářet hodnoty, které přetrvají a budou přínosem jak pro obyvatele, tak pro životní prostředí.

Mohlo by vás zajímat

Developerské projekty

Hladina Slapy k prodeji

Luxusní apartmány Hladina jsou moderní rezidenční projekt situovaný v atraktivní lokalitě u vodní nádrže Slapy. Tento projekt nabízí prémiové bydlení s nádherným výhledem na přehradu a okolní přírodu. Apartmány jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální komfort, elegantní design a využití nejnovějších technologií.

Doporučené pořady

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše
Nový díl

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

TV Architect představuje...

TV Architect představuje...

TV Architect v regionech

TV Architect v regionech

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl
Zavřít reklamu