ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Kategorie Architektura a urbanismus Zajímavé projekty Podívejte se na novinky pro rok 2025 z veletrhu FOR ARCH. Navštívit ho můžete do soboty 21.9.2024

Podívejte se na novinky pro rok 2025 z veletrhu FOR ARCH. Navštívit ho můžete do soboty 21.9.2024

Podívejte se na novinky pro rok 2025 z veletrhu FOR ARCH. Navštívit ho můžete do soboty 21.9.2024
Dnes / Autor: Václav Stašek, foto: TVArchitect.com

Největší stavební veletrh v Česku, FOR ARCH 2024, otevřel své brány v PVA EXPO PRAHA. Od 17. do 21. září zde můžete objevit nejnovější trendy a technologie ve stavebnictví, které budou formovat bydlení budoucnosti. Navštívili jsme expozice předních firem a přinášíme vám exkluzivní pohled na inovace, které budou určovat podobu našich domovů v roce 2025 a dále.

FOTOGALERIE NA KONCI ČLÁNKU

FOR ARCH 2024 nabízí komplexní přehled o současném stavebním trhu a představuje novinky pro nadcházející sezónu. Veletrh pokrývá široké spektrum oborů od klasických stavebních materiálů a technologií přes vytápění, alternativní zdroje energie až po zabezpečení a inteligentní domácnosti.

Moderní a inovativní dřevostavby: Budoucnost bydlení v nových domech. Na stánku společnosti RD Rýmařov jsme objevili hned čtyři nové modely domů. Zvláště nás zaujal "Bungalov 248", který představuje moderní pojetí jednopodlažního bydlení. Tento dům nabízí komfortní dispozici 4+kk s prostorným obývacím pokojem a kuchyní, třemi ložnicemi a dvěma koupelnami. S užitnou plochou 100,20 m² je ideální volbou pro rodiny hledající funkční a stylové bydlení.

RD Rýmařov

Zelená energie pro domácnosti i firmy: Společnost S Power na veletrhu prezentuje své inovativní řešení fotovoltaických systémů pro bytové domy i firmy. Jejich expozice ukazuje, jak lze efektivně využít solární energii i ve větších objektech, což přispívá k významným úsporám energie a snížení uhlíkové stopy. Návštěvníci se mohou seznámit s nejnovějšími technologiemi v oblasti fotovoltaiky a získat odborné poradenství pro své projekty.

Stylové zastínění pro dokonalou relaxaci: Venkovní relaxace v novém stylu. Expozice společnosti AL Pergoly přináší svěží vítr do oblasti venkovního bydlení. Představují zde své nejnovější modely pergol, které kombinují elegantní design s praktickou funkcionalitou. Zvláštní pozornost poutá jejich systém stínění a osvětlení, který umožňuje vytvořit příjemnou atmosféru na terase za každého počasí. Tyto pergoly jsou perfektním doplňkem pro moderní domy a zahrady.

AL Pergoly

Energeticky úsporná okna a dveře: Inovace v oblasti oken a dveří. Na stánku společnosti Bürger Windows jsme objevili nejnovější trendy v oblasti oken a dveří. Tato firma, specializující se na výrobu vysoce kvalitních plastových a hliníkových oken a dveří, představuje na veletrhu své inovativní produkty. Zvláštní pozornost poutají jejich energeticky úsporná řešení, která kombinují moderní design s vynikajícími izolačními vlastnostmi. Návštěvníci mohou na vlastní oči vidět, jak tyto pokročilé okenní a dveřní systémy mohou zlepšit komfort bydlení a snížit náklady na energie.

FOR ARCH 2024 nabízí jedinečnou příležitost prozkoumat budoucnost bydlení na jednom místě. Ať už plánujete stavbu nového domu, rekonstrukci bytu nebo se jen zajímáte o nejnovější trendy v bydlení, tento veletrh je událost, kterou byste si neměli nechat ujít. S vystavovateli z Česka i zahraničí nabízí veletrh unikátní příležitost seznámit se s budoucností stavebnictví na jednom místě. Navštivte PVA EXPO PRAHA do soboty 21. září a nechte se inspirovat novinkami, které budou formovat naše bydlení v nadcházejících letech.

Více informací o veletrhu ZDE

Mohlo by vás zajímat

Zprávy a aktuality
59 s

Stáhněte si vstupenku zdarma na největší veletrh na poli stavby a bydlení FOR ARCH

Čechy stále více přitahují dřevostavby, a to nejen díky jejich ekologickým a udržitelným vlastnostem, ale také kvůli rychlé a efektivní výstavbě. Nejnovější statistiky potvrzují, že podíl dřevěných domů na trhu s novými rodinnými sídly v Česku roste, a proto se veletrh FOR ARCH stává ideální příležitostí, jak se seznámit s nejnovějšími trendy a technologiemi v této oblasti.

Veletrh FOR ARCH, který se uskuteční od 17. do 21. září v PVA EXPO PRAHA, vám nabídne jedinečnou možnost poznat novinky v oblasti dřevostaveb a poradit se s odborníky na míru. 

Stáhněte si vstupenku zdarma na veletrh FOR ARCH ZDE!

Doporučené pořady

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

TV Architect představuje...

TV Architect představuje...

TV Architect v regionech

TV Architect v regionech

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl
Zavřít reklamu