ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Zprávy a aktuality Stáhněte si vstupenku zdarma na největší veletrh na poli stavby a bydlení FOR ARCH

Stáhněte si vstupenku zdarma na největší veletrh na poli stavby a bydlení FOR ARCH

Zrušit ztišení
Přeskočit reklamu
x
16. 9. 2024 / Autor: Štěpánka Šulanová

Čechy stále více přitahují dřevostavby, a to nejen díky jejich ekologickým a udržitelným vlastnostem, ale také kvůli rychlé a efektivní výstavbě. Nejnovější statistiky potvrzují, že podíl dřevěných domů na trhu s novými rodinnými sídly v Česku roste, a proto se veletrh FOR ARCH stává ideální příležitostí, jak se seznámit s nejnovějšími trendy a technologiemi v této oblasti.

Veletrh FOR ARCH, který se uskuteční od 17. do 21. září v PVA EXPO PRAHA, vám nabídne jedinečnou možnost poznat novinky v oblasti dřevostaveb a poradit se s odborníky na míru. 

Stáhněte si vstupenku zdarma na veletrh FOR ARCH ZDE!

Veletrh FOR ARCH přináší nejen příležitost seznámit se s novinkami v oblasti dřevostaveb, ale také možnost bezplatně konzultovat s odborníky z různých oblastí stavebnictví. Mezi vystavovateli najdete více než tři desítky firem specializujících se na dřevostavby, jejich technologii a další související produkty. Odborníci z Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) vám rádi poradí, jak vybrat kvalitní stavební firmu a jaké certifikáty jsou klíčové pro vaši budoucí dřevostavbu.

„Dřevostavby jsou stále populárnější volbou pro ty, kteří hledají ekologické a komfortní bydlení,“ říká Radim Stroka ze společnosti RD Rýmařov. „Na veletrhu FOR ARCH představíme nejen novinky v oblasti dřevostaveb, ale také produkty naší dceřiné společnosti Kasard, která se specializuje na výrobu dveří, zárubní a schodišť.“

V rámci veletrhu se nejen dozvíte více o dřevostavbách, ale také budete mít možnost prozkoumat další stavební obory, včetně elektroniky a zabezpečení, stavebních materiálů, oken, dveří, stínicí techniky, fotovoltaiky, bazénů a vytápění.

Jen pro zajímavost, podle posledních údajů Českého statistického úřadu, v roce 2023 bylo v Česku postaveno 2595 dřevostaveb, což představuje 14,6 % z celkového počtu nových rodinných domů. Tento podíl se mírně zvýšil a odráží rostoucí zájem o ekologické a energeticky úsporné bydlení. Liberecký kraj se stal regionem s největším podílem dřevostaveb, kde jejich počet dosáhl 25,2 %. Naproti tomu v Jihočeském kraji byl podíl dřevostaveb nejnižší, pouhých 2,6 %.

Neváhejte a připojte se k nám na veletrhu FOR ARCH v PVA EXPO PRAHA. Nechte se inspirovat, získejte odborné rady a najděte ideální řešení pro váš nový domov.

Mohlo by vás zajímat

Rodinné domy

Reportáž: Stavba domu na klíč od základové desky po předání klíčů šťastným majitelům

Přesun z velkoměsta blíže k přírodě je sen mnoha mladých rodin, které touží po klidnějším životě v blízkosti přírody. Toto přání si splnila i rodina Tomáše Johany, která se rozhodla opustit ruch a shon města a našla si nový domov na Křivoklátsku. Jejich cílem bylo nejen žít blíže k přírodě, ale také přispět k její ochraně prostřednictvím ekologicky šetrného bydlení. Po důkladném zvažování se rozhodli pro dřevostavbu od společnosti RD Rýmařov, která splnila jejich představy o udržitelném a zdravém bydlení.

Mohlo by vás zajímat

Aktuality

RD Rýmařov více jak půl století na trhu. Pojďme se podívat, jak vznikají dřevostavby!

Společnost RD Rýmařov je na trhu známá jako firma vyrábějící a stavějící rodinné domy na klíč s využitím dřeva. Za sebou má více jak 50 letou tradici. V portfoliu firmy lze najít také spousty bytových a developerských projektů. Od svého založení je společnost spojena především s rozvojem moderního stavění na bázi prefabrikace dřeva. Díky vlastnímu vývojovému a konstrukčnímu oddělení chce firma i nadále vyvíjet a realizovat výstavbu rodinných domků či bytových projektů. Velkou ambicí je podílet se na vzniku udržitelných projektů pro budoucnost.

Doporučené pořady

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

TV Architect představuje...

TV Architect představuje...

TV Architect v regionech

TV Architect v regionech

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl
Zavřít reklamu