ODEBÍRAT NOVINKY
Úvod Zprávy a aktuality Stáhněte si vstupenku zdarma na největší veletrh na poli zařizování interiérů a bytového designu FOR INTERIOR

Stáhněte si vstupenku zdarma na největší veletrh na poli zařizování interiérů a bytového designu FOR INTERIOR

Zrušit ztišení
Přeskočit reklamu
x
20. 8. 2024 / Autor: Štěpánka Šulanová

S rostoucím zájmem o udržitelnost a ekologii se nábytkářský průmysl v Česku i ve světě intenzivně přizpůsobuje novým trendům. Tento posun bude jasně patrný na nadcházejícím veletrhu FOR INTERIOR, který se uskuteční od 3. do 6. října na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Tento prestižní veletrh, největší svého druhu v České republice, přivítá více než 150 vystavovatelů z domova i ze zahraničí, kteří představí širokou škálu produktů, od klasického nábytku až po moderní designové kousky.

Stáhněte si vstupenku zdarma na veletrh FOR INTERIOR ZDE!

Udržitelný nábytek pro každý interiér

Návštěvníci se mohou těšit na bohatou nabídku nábytku vyrobeného s důrazem na ekologii a udržitelnost. Výrobky z kvalitního dřeva, minimalistické skandinávské designy i luxusní italské kolekce – to vše bude k vidění v rozmanitých expozicích. Jak uvedla ředitelka veletrhu Věra Špáňová, speciální pozornost bude věnována i zdravému a komfortnímu spánku. Na veletrhu bude možné vybírat z mnoha typů postelí a matrací na míru, včetně luxusních kontinentálních postelí.

Textil a osvětlení jako klíč k dokonalému interiéru

Správně zvolený bytový textil a osvětlení dokáží zásadně ovlivnit atmosféru interiéru. FOR INTERIOR proto nabídne pestrý výběr textilních produktů, které mohou interiéry nejen zútulnit, ale i dodat estetický šmrnc. Neméně důležité bude i osvětlení, které dokáže zvýraznit architektonické detaily a vytvořit příjemnou atmosféru.

Unikátní přehlídka udržitelných materiálů

Jedním z hlavních taháků veletrhu bude přehlídka EKO materiálů, která představí více než čtyři desítky inovativních a udržitelných materiálů pro interiérový design. Tyto materiály, pocházející z různých surovin jako jsou odpady potravinářského a textilního průmyslu či rostliny jako kukuřice nebo ananas, nabízejí nejen estetickou hodnotu, ale i šetrnost k životnímu prostředí.

Doprovodný program veletrhu nabídne komentované prohlídky a odborné přednášky, které přiblíží návštěvníkům možnosti využití těchto materiálů v praxi. Přehlídka, kterou spolupořádá Klastr českých nábytkářů a interiérová designérka Iva Bastlová, bude klíčovou příležitostí pro získání nových poznatků nejen pro odborníky, ale i pro veřejnost.

Veletrh pro celou rodinu

FOR INTERIOR letos proběhne ve spojení s veletrhy FOR KIDS, FOR BEAUTY a FOR GAMES, což zaručuje zábavu a inspiraci pro celou rodinu. Pokud se zajímáte o trendy v bydlení, je říjnový veletrh v Letňanech ideálním místem, kde získat inspiraci, odborné rady i nové kontakty. Více informací naleznete na oficiálních stránkách veletrhu.

Mohlo by vás zajímat

Aktuality

Stáhněte si vstupenku zdarma na největší veletrh na poli stavby a bydlení FOR ARCH

Čechy stále více přitahují dřevostavby, a to nejen díky jejich ekologickým a udržitelným vlastnostem, ale také kvůli rychlé a efektivní výstavbě. Nejnovější statistiky potvrzují, že podíl dřevěných domů na trhu s novými rodinnými sídly v Česku roste, a proto se veletrh FOR ARCH stává ideální příležitostí, jak se seznámit s nejnovějšími trendy a technologiemi v této oblasti.

Veletrh FOR ARCH, který se uskuteční od 17. do 21. září v PVA EXPO PRAHA, vám nabídne jedinečnou možnost poznat novinky v oblasti dřevostaveb a poradit se s odborníky na míru. 

Stáhněte si vstupenku zdarma na veletrh FOR ARCH ZDE!

Mohlo by vás zajímat

Aktuality

Stáhněte si vstupenku zdarma na podzimní veletrh FOR DECOR & HOME a přijďte se inspirovat dekoracemi a dárkovým zbožím

Pokud patříte mezi milovníky dekorací a dárkového zboží, neměli byste si nechat ujít jediný specializovaný veletrh v České republice: 16. ročník FOR DECOR & HOME 2024. Tato výjimečná akce se uskuteční od čtvrtka 5. září do soboty 7. září 2024 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Díky nám máte jedinečnou možnost stáhnout si vstupenku na tuto událost zdarma!

Stáhněte si vstupenku zdarma na veletrh FOR DECOR & HOMEZDE!

Doporučené pořady

U jednoho stolu

U jednoho stolu

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše

TV Architect na Slovensku

TV Architect na Slovensku

TV Architect představuje...

TV Architect představuje...

TV Architect v regionech

TV Architect v regionech

Už máte klon umělé inteligence?

Už máte klon umělé inteligence?

Osobnosti současné architektury

Osobnosti současné architektury

Chátrající skvosty

Chátrající skvosty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Fotovoltaika pro firmy a developerské projekty

Díla architektů a designérů

Díla architektů a designérů

Architekti nové generace

Architekti nové generace

Konference architektury

Konference architektury

Akademie navrhování interiérů

Akademie navrhování interiérů


Hledáte inspiraci pro bydlení?


© 2024 Living Media s.r.o.
Vytvořeno v Beneš & Michl
Zavřít reklamu